Næste stop: Det forjættede land

Tyskland er med mere end 80 mio. mennesker og 3,5 mio. virksomheder det forjættede land med et enormt potentiale. Det tyske marked er med afstand det største eksportmarked for danske virksomheder, og så ligger det lige syd for grænsen… Men kulturelle forskelligheder og andre regler for markedsføring end herhjemme gør dog, at du ikke blot kan overføre din marketingstrategi og dine materialer én-til-én og forvente at få succes på det tyske marked. Der skal en anden tilgang til, når du vil penetrere det tyske marked. Det kan vi bidrage til.

Dansk aktør i Tyskland?

Et af de første råd vi vil give dig, der har ambitioner på det tyske marked er, at du bør overveje, om du vil være en dansk aktør på det tyske marked, eller – og det kan vi i mange tilfælde anbefale – oprette et tysk selskab. Dernæst at din kommunikation bør foregå på tysk og  tage højde for de kulturelle forskelle. 

Sig ”Sie” og vær på Xing

De fleste er klar over, at tyskerne er formelle både når det gælder påklædning og tiltaleform. Du kommer længere med et slips og et høfligt ”Sie” end med den afslappede danske stil og det kammeratlige ”du”. Men vidste du også, at hvor danske erhvervsfolk er flittige brugere af LinkedIn, bruger tyskerne i overvejende grad Twitter og Xing? Eller, at brugen af kreditkort er langt fra så udbredt som herhjemme?

Vækstportalen til det tyske marked

En god start på det tyske marked kræver rådgivning fra erfarne fagfolk, der forstår den tyske mentalitet, kender markedet og reglerne indgående – og har de rette kontakter. SETOFF kan tilbyde netop dét. Vi samarbejder med en række organisationer og virksomheder, der har til formål at hjælpe danske virksomheder med at etablere sig og drive forretning i Tyskland. Og vi er en del af ledelsen i Business Tyskland e.V. – en sammenslutning af professionelle dansktalende virksomhedsrådgivere, som alle har base i Nordtyskland, primært i eller omkring Flensborg. Erfarne rådgivere, der kender det tyske marked og ved, hvilke faldgruber der kan være, når man som dansk virksomhed vil ind i Tyskland – men også hvilke muligheder, der ligger i markederne.

Dansktalende eksperter i Tyskland

Visionen er, at vores tværfaglige netværk af dansktalende eksperter i Flensborg og omegn gennem vidensdeling og samarbejde gør etableringen i Tyskland nemmere og fremmer eksporten fra Danmark til Tyskland.

I Business Tyskland hjælper vi danske virksomheder ved at:

  • samle regionale kræfter i ét netværk
  • forene uvurderlige erfaringer
  • støtte virksomheden, når den løber ind i udfordringer
  • skaffe kunder og kompetente forretningspartnere
  • synliggøre ydelser
  • øge virksomhedens konkurrencedygtighed på det tyske marked

På vej til Tyskland?
Vi styrer dig sikkert i mål

SETOFF arbejder med markedsføring af virksomheder og organisationer. Qua vores dansk-tyske sammensætning er vi specialister i ”grænseoverskridende” markedsføring, der hjælper tyske virksomheder til succes i Danmark og vice versa.

Markedsføring à la carte

Vælg selv – her er ingen foruddefinerede, faste menuer. Du kan f.eks. nøjes med en let forret bestående af en brevlinje eller gå all-in med totalmarkedsføring på internationalt plan.

Fik du sagt dét, du ville?

Det, der står på dit website, er den fulde historie. Den besøgende får hverken mere eller mindre, og du er der ikke til at uddybe og forklare. Så sig det alt det vigtige, inden kunden surfer videre.

Fra nabosnak til global markedsføring

Klingspor og SETOFF kan snart fejre kobberbryllup og det er sjældent, at man oplever så langvarige forhold, indenfor markedsføring i hvert tilfælde. Det hele begyndte med en nabosnak hen over hækken.

Fra antidepressiv medicin til skatterådgivning

Hos SETOFF arbejder vi med en bredvifte af opgaver og brancher. Primært beskæftiger vi os med Business-to-business og markedsføring hen over den dansk-tyske grænse. Derudover har vi bl.a. mange års erfaring inden for medicinalindustrien.

SETOFF Marketing

DK +45 7550 0070 · mail@setoff.dk · DE +49 (0)1579 239 03 44

Cookie politik