Hvad kan der komme ud af en nabosnak hen over hækken?

I vores tilfælde kom der et årelangt samarbejde med Klingspor A/S i Kolding ud af det. Året var 2004 og naboerne Johannes (nystartet indehaver af SETOFF) og Frank (direktør hos Klingspor) snakkede over hækken en dag og blev enige om da at prøve hinanden af også i arbejdstiden. ”And the rest is history”, som man siger – og SETOFF har siden løst alskens opgaver for Klingspor lige siden, alt lige fra produktvideoer, LinkedIn annoncering og profilbrochurer til design og gennemførelse af messerne i USA, Kina osv.

En del af en tysk koncern

Klingspor A/S er en del af den markedsledende, tyske koncern Klingspor AG indenfor slibeteknologi med hovedsæde i Haiger. Vores opgave er at udvikle markedsføringen til det norske, svenske og danske marked. Datterselskabet Klingspor Windpower A/S i Kolding opererer globalt inden for vindmølle-branchen og for dem varetager vi hele markedsføringen.

”SETOFF kender os ud og ind, både Klingspor og vores kunders verden. Det betyder, at vi starter ovenpå et stort, solidt fundament, hver gang vi sætter en opgave i gang. De kan tage et teknisk, komplekst budskab og kommunikere det på en måde, der samtidig er professionel men også til at forstå. Vi ved også, at når det for alvor spidser til og der er mange bolde i luften – f.eks. når vi skal deltage på en vigtig messe i Kina – så styrer de det igennem med sikker hånd.”

Frank Johnsen
CEO, Klingspor A/S

På vej til Tyskland?
Vi styrer dig sikkert i mål

SETOFF arbejder med markedsføring af virksomheder og organisationer. Qua vores dansk-tyske sammensætning er vi specialister i ”grænseoverskridende” markedsføring, der hjælper tyske virksomheder til succes i Danmark og vice versa.

Deutschland ist nichts für Anfänger

At lykkes på det tyske marked er ikke en opgave for nybegyndere. Det er ikke nok at overføre marketingstrategi og materialer én-til-én.

Fik du sagt dét, du ville?

Det, der står på dit website, er den fulde historie. Den besøgende får hverken mere eller mindre, og du er der ikke til at uddybe og forklare. Så sig det alt det vigtige, inden kunden surfer videre.

Markedsføring à la carte

Vælg selv – her er ingen foruddefinerede, faste menuer. Du kan f.eks. nøjes med en let forret bestående af en brevlinje eller gå all-in med totalmarkedsføring på internationalt plan.

Fra antidepressiv medicin til skatterådgivning

Hos SETOFF arbejder vi med en bredvifte af opgaver og brancher. Primært beskæftiger vi os med Business-to-business og markedsføring hen over den dansk-tyske grænse. Derudover har vi bl.a. mange års erfaring inden for medicinalindustrien.

SETOFF Marketing

Vi er en del af

DK +45 7550 0070 · mail@setoff.dk · DE +49 (0)1579 239 03 44

Cookie politik