Det betaler sig at gøre sit hjemmearbejde

Reklame baseret på bred viden om kundens verden er langt mere effektiv end kampagner bygget på tilfældige indskydelser. Selvom det er fantastisk at komme op med en smart idé, er intet stærkere end at gøre sit hjemmearbejde. Det betaler sig på lang sigt, fordi der er en fælles viden, så man ikke skal starte helt fra bunden på enhver ny opgave. Så derfor: Brug tid med os, det betaler sig.

Bred erfaring med medicinalbranchen

Vi har igennem årene arbejdet for en lang række internationale medicinalkoncerner: Bayer (tidligere Schering), Novartis, Eli Lilly, Abbott, Boehringer og mange mange flere. Derfor har vi stor viden om hvad, der virker – og ikke mindst hvad man må og ikke må, når man markedsfører medicinalpræparater og håndkøbsmedicin. Vi har markedsført en langrække præparater i Danmark og i visse tilfælde også i de øvrige nordiske lande.

Her er et lille udvalg af de kunder vi har arbejdet for:

På vej til Tyskland?
Vi styrer dig sikkert i mål

SETOFF arbejder med markedsføring af virksomheder og organisationer. Qua vores dansk-tyske sammensætning er vi specialister i ”grænseoverskridende” markedsføring, der hjælper tyske virksomheder til succes i Danmark og vice versa.

Deutschland ist nichts für Anfänger

At lykkes på det tyske marked er ikke en opgave for nybegyndere. Det er ikke nok at overføre marketingstrategi og materialer én-til-én.

Fik du sagt dét, du ville?

Det, der står på dit website, er den fulde historie. Den besøgende får hverken mere eller mindre, og du er der ikke til at uddybe og forklare. Så sig det alt det vigtige, inden kunden surfer videre.

Fra nabosnak til global markedsføring

Klingspor og SETOFF kan snart fejre kobberbryllup og det er sjældent, at man oplever så langvarige forhold, indenfor markedsføring i hvert tilfælde. Det hele begyndte med en nabosnak hen over hækken.

Markedsføring à la carte

Vælg selv – her er ingen foruddefinerede, faste menuer. Du kan f.eks. nøjes med en let forret bestående af en brevlinje eller gå all-in med totalmarkedsføring på internationalt plan.

SETOFF Marketing

Vi er en del af

DK +45 7550 0070 · mail@setoff.dk · DE +49 (0)1579 239 03 44

Cookie politik