Meget mere end et udvidet visitkort

Det kan godt være, at jeres website kun har ganske få besøgende i løbet af et år. Men det er måske netop de vigtigste besøg for jer overhovedet: Potentielle kunder, der søger tryghed. Journalister, der vil skrive om jer. Dygtige jobansøgere som I faktisk gerne vil ansætte. Derfor bør jeres website være så professionel som overhovedet muligt. Det bør afspejle virksomhedens sjæl og overbevise den besøgende om, at I er det rette valg. Det kan rumme det hele, alle ideerne, alle medarbejderne, hele butikken. Og det er et naturligt afsæt for virksomhedens nyhedsbreve og kommunikation med omverdenen.

Målbare resultater og vejen dertil

Vi kan sikre, at websitet fra første blik fortæller, hvad I sælger, at det spiller sammen med sociale medier på en meningsfuld måde – og I får et konkret, målbart resultat. Kunsten er at benytte de værktøjer, som fungerer for netop din målgruppe og i den givne situation.
I dagligdagen arbejder vi tæt sammen med to dygtige web-firmaer, Raketfart og PB Web, som vi har kontorfællesskab med i Kolding. Raketfart arbejder med websites, webshops og programmering, mens PB Web er en mester i front-end udvikling, bl.a. WordPress løsninger.

Bliv set og forstået på de sociale medier

Ja, det er enormt billigt at lave et opslag på de sociale medier. Men hvis det skal give noget, forudsætter det, at de mennesker, man gerne vil i kontakt med, ser opslaget, kan forstå budskabet og huske det, når det tæller. Det kræver, at hvert opslag er interessant og rettet mod målgruppen. Og poster man alene til følgerne (uden at betale for promovering), er der en stor del, man ikke når frem til.

Nå længere ud

Selvom sociale medier er gratis, så anbefaler vi stærkt, at man bruger reklamekroner på at promovere og annoncere. Dermed kan man nå længere ud end gruppen af følgere – og man kan segmentere efter køn, alder, bopæl, interesser osv. Dertil kommer, at man får stærke analyseværktøjer og mulighed for at benytte forskellige mere kreative annoncetyper.

Hvad kan vi hjælpe med?

SETOFF kan hjælpe dig med at finde ind til essensen af dine budskaber og udtrykke dem, så de ses, forstås og huskes. Vi hjælper en del af vores kunder med både at researche, generere indhold og promovere/annoncere. Som en naturlig del overvåger vi også gerne kundernes Facebook-sider, håndterer kommentarer og holder justits, hvis det er nødvendigt.

På vej til Tyskland?
Vi styrer dig sikkert i mål

SETOFF arbejder med markedsføring af virksomheder og organisationer. Qua vores dansk-tyske sammensætning er vi specialister i ”grænseoverskridende” markedsføring, der hjælper tyske virksomheder til succes i Danmark og vice versa.

Deutschland ist nichts für Anfänger

At lykkes på det tyske marked er ikke en opgave for nybegyndere. Det er ikke nok at overføre marketingstrategi og materialer én-til-én.

Markedsføring à la carte

Vælg selv – her er ingen foruddefinerede, faste menuer. Du kan f.eks. nøjes med en let forret bestående af en brevlinje eller gå all-in med totalmarkedsføring på internationalt plan.

Fra nabosnak til global markedsføring

Klingspor og SETOFF kan snart fejre kobberbryllup og det er sjældent, at man oplever så langvarige forhold, indenfor markedsføring i hvert tilfælde. Det hele begyndte med en nabosnak hen over hækken.

Fra antidepressiv medicin til skatterådgivning

Hos SETOFF arbejder vi med en bredvifte af opgaver og brancher. Primært beskæftiger vi os med Business-to-business og markedsføring hen over den dansk-tyske grænse. Derudover har vi bl.a. mange års erfaring inden for medicinalindustrien.

SETOFF Marketing

Vi er en del af

DK +45 7550 0070 · mail@setoff.dk · DE +49 (0)1579 239 03 44

Cookie politik