Grænseoverskridende markedsføring

SETOFF har hjemme i Vejle og i Flensborg. Bureauet er sammensat af både danskere og tyskere, og vi har derigennem et indgående kendskab til begge kulturer og til markedsforholdene på begge sider af grænsen. Vi kender forskelle og ligheder mellem landene – og har derigennem gode forudsætninger for at markedsføre tyske virksomheder på det danske marked og vice versa.

Johannes Schröder er født i Hamborg og har drevet kommunikationsvirksomhed i Danmark i mere end 20 år. Johannes stiftede SETOFF i 2004 og er frontmand for det opsøgende salgsarbejde.

Jesper Ellegård er den daglige leder hos SETOFF og tovholder i forhold til bureauets webopgaver. Jespers forcer er webudvikling, projektledelse og kommunikationsstrategi.

Flemming Vernager har gennem mere end 30 år arbejdet med kommunikation og markedsføring. Flemming er den senest tilkomne partner og hans fokusområde er idé og konceptudvikling.

 

Markedsføring à la carte

Vælg selv – her er ingen foruddefinerede, faste menuer. Du kan f.eks. nøjes med en let forret bestående af en brevlinje eller gå all-in med totalmarkedsføring på internationalt plan.

Deutschland ist nichts für Anfänger

At lykkes på det tyske marked er ikke en opgave for nybegyndere. Det er ikke nok at overføre marketingstrategi og materialer én-til-én.

Fik du sagt dét, du ville?

Det, der står på dit website, er den fulde historie. Den besøgende får hverken mere eller mindre, og du er der ikke til at uddybe og forklare. Så sig det alt det vigtige, inden kunden surfer videre.

Fra nabosnak til global markedsføring

Klingspor og SETOFF kan snart fejre kobberbryllup og det er sjældent, at man oplever så langvarige forhold, indenfor markedsføring i hvert tilfælde. Det hele begyndte med en nabosnak hen over hækken.

Fra antidepressiv medicin til skatterådgivning

Hos SETOFF arbejder vi med en bredvifte af opgaver og brancher. Primært beskæftiger vi os med Business-to-business og markedsføring hen over den dansk-tyske grænse. Derudover har vi bl.a. mange års erfaring inden for medicinalindustrien.

SETOFF Marketing

Vi er en del af

DK +45 7550 0070 · mail@setoff.dk · DE +49 (0)1579 239 03 44

Cookie politik